Küldetésünk

A WIA hajói több mint 10 éve vannak jelen az elektromos hajók piacán. Modelljeinket a vásárlói igények, a technológiai újítások és a gyártás során szerzett tapasztalataink alapján folyamatosan fejlesztjük, így szerezhettünk európai szinten jelentős részesedést a szériagyártású elektromotoros yachtok piacán.

A kényelem és megbízhatóság nálunk tradíció

Minőség

Gyártási folyamatainkat a svájci WIA electroboote GMBH-val közösen alakítottuk ki, amelynek köszönhetően termékeinket, a világon mindenhol a minőség garanciáját jelentő Swiss quality jellemzi.

A gyár

Világszínvonalú gyárunkban a hajók minden apró részletét úgy tervezzük meg, hogy a végeredmény egy igazi szimfónia legyen, amelyben minden elem tökéletes összhangban funkcionál. Ehhez figyelembe vesszük a visszajelzéseket, melyek mentén az állandó fejlesztések során helyi viszonyokra hangolt, innovatív kialakítású hajókat bocsátunk vízre.

Hivatás

A bármilyen nagyobb állóvíz felületen egyaránt tökéletesen funkcionáló hajóink különféle igényeknek felelnek meg, de mindegyik modellt összeköti az elegancia, a kényelem, a racionális árazás és a tulajdonságuk, hogy tökéletesen kielégítik a hajózás szerelmeseinek igényeit. Ráadásul környezetbarát módon teszik mindezt. Küldetésünknek tartjuk a természet tisztán tartását és azt, hogy a vízen töltött órák tökéletes harmóniában teljenek.

Széchenyi terv